4 porsjoner
400 g pasta
1/3 l matfløte
1 stor ss tomatpurrè
en skinkeboks
gul ost
Provence krydder*
2-3 tomater
2 fedd hvitløk
1 vanlig løk
- Kok opp pastaen som anvist på pakken
- Hell matfløten i en bolle og rør inn tomatepurrèen. smak til med pepper og salt.
- Kutt opp tomaten i skiver
- Smør en ildfast form med olje/smør og hell oppi pastaen, skinken, løk og hvitløk.
- Hell over sausen og bland alt godt sammen
- Strø over provence krydderet
- Legg over skivede tomater. Tomatene kan sløyfes dersom du ikke liker det, eller f.eks legg kun på halve retten, dersom noen ønsker uten.
- Det siste du gjør er å dekke hele retten med skivet ost på toppen.
Serveres med en salat til.
* Provencekrydder er en urteblaning med bl.a oregano, basillikum, rosemarin og timian. selges i krydderhyllen i matvarebutikken. Kun oregano kan også brukes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar