mandag 25. august 2008

Stian og Bredes Chicken Curry


Ca 3-4 porsjoner (to personer)

Dette er en veldig enkel og god rett som metter godt! Både Knorrs Chicken Curry og Toros Chicken Tandori pakker kan brukes, begge to er kjempegode, og nesten helt like å lage.

- Chicken Curry pakke - Marinade, saus og ris
- Kyllingfilet - ca 300-400 gram (2kg fryst filet fåes på bunnpris ganske billig tror jeg)
- Creme Fraiche

  • Bland marinaden med 3 ss olje i en liten bolle.
  • Kutt opp filetene i passe biter, som du legger oppi marinaden. (skal ligge i ca 10 min)
  • Sett på risen som skal koke i 20 min, mens du holder på med 
  • Steik bitane raskt på sterk varme
  • Når de er ferdige tar du sausmixen og 0,5-0,6 l vann og heller oppi panna.Ta oppi halve
  • CremeFraichen når det har kokt noen minutter, og vips så er egget kokt!

Serveres varmt, og gjerne med salat for de som vil det. Lykke til!

Du kan godt ta oppi no hvitløk osv. Det går fint med 500g kjøtt og, hvis noen er veldig sultne.
Pris: ca  70-80 kr.

Ingen kommentarer: